TXI KUNG I CÀNCER

La Núria Puig, infermera de l’EAP Vic Nord, ens parla d’un llibre que es publicarà en els propers mesos,

Des de faQi gong 7 anys que la direcció del CAP Osona cedeix el dimecres a la tarda l’ aula polivalent per portar a la pràctica exercicis de Txi Kung per a persones que han estat diagnosticades de càncer.

Neus Pintat i Mateu és la professora, ja fa uns anys que voluntàriament i des d ‘ Osona Contra el Càncer dedica aquesta estona del dimecres, a ensenyar aquesta tècnica que és complementària de la medicina tradicional i que afavoreix a un enriquiment d’ energia dels òrgans vitals per tal de mantenir-los sans i forts.

Aquests exercicis es complementen amb una estona de meditació i també amb uns moments de compartir il·lusions, dubtes ,suggeriments i altres.

Aquest any la Neus ha volgut fer un recull de les classes que s’ han anat fet durant aquests anys, com també com va ser l’ inici del projecte així com la continuació a partir d’ ara.

També fa una breu introducció del que és el Txi Kung, de les característiques de la Medicina Tradicional Xinesa, les aplicacions terapèutiques i els beneficis que aquesta medecina ens aporta.

El passat dimecres dia 4 de juliol a la sala polivalent del CAP Osona la Neus ens va regalar a totes les 70 alumnes que durant aquests 7 anys hem tingut la sort de passar per algunes de les seves classes el seu tercer llibre titulat :

Txi Kung i càncer. Una experiència vital compartida amb dones que han viscut càncer.

 

Amb molt de gust vull compartir la dedicatòria del llibre .

 

“ A totes vosaltres, dones fortes i valeroses,

estimades alumnes de Txi Kung

d’ abans, d’ara i de sempre

en el record de la memòria viva

de la llum de la vostra ànima.

Amb profund respecte i admiració

Gràcies pel que hem compartit i

pel que m’ heu inspirat i ensenyat”

 

A principis d’ octubre es farà la presentació oficial del llibre

 

Gràcies, Neus; esperem que sigui un nou èxit a compartir

De cor a cor

Moltes Gràcies

Aquesta entrada s'ha publicat en EAP Vic Nord i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.