Professionals d’atenció primària Vic Nord fan xerrades comunitàries sobre salut i posen la vacuna de la grip als assistents

Es tracta d’una iniciativa de l’ICS Catalunya Central per augmentar els índexs de vacunació entre la ciutadania

L’Equip d’Atenció Primària Vic Nord, de l’ICS Catalunya Central, ha programat dues xerrades obertes a la ciutadania sobre l’ús dels antibiòtics i la importància de la vacuna de la grip, per promoure hàbits saludables en el marc de la campanya de vacunació antigripal. La mateixa sessió s’aprofita també per vacunar totes les persones assistents que hi estiguin interessades.

fotos grip

L’estructura de la xerrada és la següent: primer, una metgessa de família de l’equip parla sobre l’ús dels antibiòtics i dona recomanacions per evitar-ne l’abús i garantir-ne l’efectivitat. D’altra banda, dues infermeres parlen sobre la importància de la vacuna de la grip, especialment en aquelles persones que formin part d’un col•lectiu de risc, com els majors de 60 anys, embarassades, malalts crònics, etc.

 

Aquesta entrada s'ha publicat en EAP Vic Nord, Noticies i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.