Qui som?

001-DSCN8654-002

L’Equip d’Atenció Primària (EAP) Vic Nord, és l’equip de professionals que donem servei a l’Àrea Bàsica de Salut de Vic Nord, ubicat al CAP Osona i al Consultori local de Gurb.

Som una empresa pública de serveis de salut. Les persones són el valor principal de la nostra organització, volem ser un referent dins la nostra ciutat en l’àmbit sanitari. Oferim atenció domiciliària, atenció comunitària, atenció sexual i reproductiva, atenció pediàtrica, infantojuvenil i adults. Atenem a persones amb malalties cròniques i processos aguts, fent tasques de prevenció i promoció de la salut, per tal de resoldre les seves necessitats amb la màxima qualitat.

La nostra missió, visió i valors:

Missió

La missió de l’EAP, és oferir serveis de salut a la població que es troba en el seu territori d’influència, amb competència professional, accessibilitat, eficiència i qualitat, tant al centre, com en el domicili o la comunitat, promovent la formació dels professionals i la seva participació en docència i investigació.

Visió

Ser un eaquip d’Atenció Primària de Salut líder en el sector sanitari d’Atenció Primària, sent referent d’altres Centres i Institucions.

Valors

En el nostre equip ens regim per uns valors, coherents amb la nostra visió i amb els principis ètics de la nostra institució: competència professional, respecte, responsabilitat, confidencialitat, treball en equip, integritat, equitat i qualitat.

El nostre equip està format per setze professionals de medicina,  dos de pediatria,  dos d’odontologia, setze d’infermeria, dues llevadores, dos de treballadors socials, dos auxiliars d’infermeria i onze de gestió i serveis.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s